Info

Infopagina

Hoe kan ik bestellen?

  • Kies u kaart uit.
  • Geef het aantal door.
  • U kaart wordt gemaakt zodra de betaling binnen in.
  • De kosten bestaan uit: de kosten voor de kaart, verzendkosten. (De kosten die TNTpost in rekening brengt.) http://www.tntpost.nl/voorthuis/brieven-en-kaarten/tarieven/
  • bestel ruim van te voren zodat u zeker weet dat de kaart op tijd is.

Ik wil een kaart die er niet op staat.

Als u bijvoorbeeld een geboorte kaart wil en het is voor een jongen. Laat er nou net alleen een kaart voor een meisje opstaan. Mail me dan op Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. en ik maak er een. Hier maak ik dan natuurlijk wel eerst een foto van zodat u kunt kijken of hij goed is. Hier komen geen extra kosten voor bij. (alleen de spullen die u zelf opstuurd moet u betalen)

Kan ik een eigen ontwerp opsturen bijvoorbeeld een eigen keuze van knipvel.

Ja dat kan. Als u bijvoorbeeld iets heel leuks heb gezien, maar het niet ziet zitten om het zelf te maken. Mail me dan eerst met de informatie op Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. dan bespreken we het even en kunt u alles opsturen. Hier zijn ook geen extra kosten aan verbonden. (alleen het opsturen van de spullen moet u zelf betalen)

Heeft u nog een vraag die hier niet bij staat mail me dan Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.